Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 02.12.2022 13:47
Кількість переглядів: 73

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

Соціально-гуманітарний відділ Опішнянської селищної ради  (надалі Замовник) оприлюднює обґрунтування технічних та якісних характеристик, очікуваної вартості та/або бюджетного призначення предмета закупівлі : Код за ДК 021:2015 - 15110000-2 М'ясо (м’ясо свинне охолоджене - 1830 кг., яловичина охолоджена-730 кг.,філе куряче охолоджене - 4090 кг.,чверть курки (бройлера)-100 кг).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торгим (з особливостями) https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2022-12-02-016438-а.

Мета проведення закупівлі: Потреба у закупівлі зумовлена необхідністю забезпечення безперебійного харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах та  дошкільних закладах підпорядкованих Соціально-гуманітарному відділу.Придбання даного продукту дозволить забезпечити повноцінний розвиток дитячого організму завдяки виконанню норм харчування.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі: м’ясо свинне охолоджене - 1830 кг (зовнішній вигляд – м’якуш, нежирний, без кістки,зачищений від сухожилок і грубих поверхневих плівок. Поверхня свіжого розтину злегка волога, не липка, не обвітрена, без крововиливів. Запах – властивий виду м’яса без ознак псування. М’ясо свинне постачається без ознак несвіжості (без кислого та невластивого запаху,без наявності слизу, плісенні цвілі). М’ясо повинно бути охолодженим. Залишок терміну зберігання на момент поставки товару повинен бути не менше 90% до загального терміну зберігання.

Філе куряче охолоджене - 4090 кг (без шкірки і грудної кісті. Філе курки повинно бути охолодженим, блідо-рожевого кольору,без крововиливів і сторонніх запахів, не морожене без ознак льоду. Тара та упаковка повинні бути міцними,чистим,сухими, без стороннього запаху й порушення цільності.). Філе відповідати вимогам чинного законодавства.

Яловичина -730 кг зовнішній вигляд – м’якуш, нежирний, без кістки,зачищений від сухожилок і грубих поверхневих плівок. Поверхня свіжого розтину злегка волога, не липка, не обвітрена, без крововиливів. Запах – властивий виду м’яса без ознак псування. М’ясо повинно бути охолодженим. Залишок терміну зберігання на момент поставки товару повинен бути не менше 90% до загального терміну зберігання.

Чверть курки (бройлера)-100 кг Зовнішній вигляд: поверхня суха, колір шкіри біло-жовтий або світло-жовтий, без стороннього запаху. М’язова тканина щільна, пружна, злегка волога, з чистим притаманним для птиці запахом. Не допускається наявність ознак псування тощо. Супроводжувальна документація : Документи що підтверджують якість та  безпеченість товару (Товарно-транспортна накладна сертифікат відповідності, наявність системи НАССР  у Учасника. )

Постачання продуктів здійснюється у відповідності до наказу Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров'я від 17.04.2006 N 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах».

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Загальна кількість необхідного до закупівлі обсягу м’яса сформована виходячи із його обсягів, спожитих загальноосвітніми навчальними закладами, дошкільними освітніми закладами, що знаходяться у підпорядкуванні замовника, за 2022 рік. Очікувана вартість предмета закупівлі передбачена кошторисом та річним планом закупівель на 2023 рік, ґрунтується на всіх фактичних складових ціни та включає в себе вартість ціни на товар, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар.

Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі з урахуванням роз’яснень Мінекономіки Щодо розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі № 3301-04/34980-06 від 20.08.2019 р. та Щодо передумов здійснення закупівель № 3304-04/55366-06 від 10.09.2020 р. і примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, здійснювався замовником шляхом моніторингу середньоринкових цін на відповідний вид м’яса при плануванні відповідної закупівлі. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах постачальників, в електронному каталозі, в електронній системі закупівель “ProZorro” щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь