Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

Будьте обережні з вогнем, попереджуйте пожежі!

Дата: 20.10.2021 13:18
Кількість переглядів: 632

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису6 жовтня близько 23 год 05 хв поблизу с. Саранчівка виникла пожежа на полі кукурудзи, що належить місцевому фермеру. Пожежу ліквідовано самостійно без залучення підрозділу ДСНС. Причина пожежі встановлюється.

 

8 жовтня о 14 год 04 хв надійшло повідомлення про пожежу сінника в с. Шенгаріївка по вул. Остапа Вишні. Вогнем знищено сінник та близько 1,5 т сіна, врятовано розташовану поруч  господарчу будівлю. Причина пожежі встановлюється.

 

10 жовтня в смт. Опішня по вул Свято-Михайлівській виникла пожежа в житловому будинку. Вогнеборці, які прибули на виклик, відразу приступили до гасіння. Внаслідок пожежі господар, за даними медиків отримав опіки тіла І-ІІ ст. (80%), інший громадянин отримав опіки тіла ІІ ст. (5 %). Постраждалі були госпіталізовані до Полтавської міської клінічної лікарні. Пожежу було локалізовано о 17:20, а о 18:20 – ліквідовано. Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 80 кв. м. Врятовано даний житловий будинок та не допущено поширення полум’я на поруч розташовані господарчу будівлю та гараж. До гасіння залучалися 5 чоловік особового складу Державного пожежно-рятувального посту смт Опішня та 2 одиниці техніки. Причина пожежі встановлюється.

 

15 жовтня в с. Попівка по вул. Перемоги сталась пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття житлового будинку на площі 5м2. Причина пожежі – порушення правил експлуатації пічного опалення.

 

В Україні розпочався період опалювального сезону. Одночасно з цим спостерігається зростання кількості пожеж в житловому секторі. Причинами пожеж в цей період можуть бути: не вимкнуті електрообігрівальні прилади та газові плити, перекал печей, використання відкритого вогню а також використання саморобних електрообігрівачів. Нерідко до пожеж призводять пустощі з вогнем залишених на самоті дітей.

Будьте обережні з вогнем, попереджуйте пожежі. Пам’ятайте! Тільки суворе дотримання правил пожежної безпеки попередить лихо.

 

 

 

Головний інспектор ВЗНС Полтавського РУ

ГУ ДСНС у Полтавській області

майор служби цивільного захисту                                                    Сергій ЗАЄЦЬ

 

 

20.10.2021 р.

тел. 0952056894

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь