Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

Про старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна-2020»

Дата: 16.02.2021 17:25
Кількість переглядів: 416

Відділ підтримки сім’ї КЗ «Центр надання соціальних послуг Опішнянської селищної ради повідомляє щодо  виконання листа Міністерства соціальної політики України «Про сприяння у розповсюдженні інформації щодо проведення Національного конкурсу «Благодійна Україна-2020»  на початку листопада 2020 року Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна-2020».

   Мета конкурсу - підтримка волонтерського руху України, визначення українського волонтерства, як унікального явища сьогодення: сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.

   Завдання конкурсу: популяризація благодійництва, меценатства та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик; визначення кращих благодійників, меценатів, волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проекти та акції; інформування суспільства про кращі практики благодійної діяльності; популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійності.

   У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2020 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких(повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільній інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа. Кількість поданих заявок від однієї організації/фахівця є необмеженою.

    Переможців на загальнодержавному рівні визначатимуть в 16-тьох основних, 3-ох індивідуальних та 4-ох спеціальних номінаціях. Церемонія нагородження традиційно відбудеться навесні 2021 року.

    Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь- які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

   Форму заявки можна завантажити за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/1Y4EZo0Dyd92LJ0vH0efipbCJTvZR9sA5/view

  Заповнену заявку необхідно надіслати електронною поштою на адресу:

konkurs.blago@gmail.com до 1 березня 2021 року (включно)

 Детальну інформацію щодо Конкурсу (умови, критерії, порядок оцінювання) можна отримати за посиланнями:

www.blagoukraine.org, https://vboabu.org.ua/, https://bit.ly/382H0tD,

Facebook: BlagodijnaUkraina.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь