Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 22.01.2021 08:45
Кількість переглядів: 491

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

  1. Повна назва документа державного планування:

«Детальний план частини території кварталу за адресою смт. Опішня, вул. Панаса Мирного, кадастровий номер земельної ділянки 5321355400:30:116:0127, цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, з метою будівництва авторемонтної майстерні та зміни цільового призначення земельної ділянки.»

В звіті СЕО  проведена   оцінка впливу проекту детального плану території  на складові довкілля  (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров’я та добробут населення (небезпека для здоров’я населення, соціально-економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Опішнянська селищна рада.
  1. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

дата подання Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки ДДП «Детальний план частини території кварталу за адресою смт. Опішня, вул. Панаса Мирного, кадастровий номер земельної ділянки 5321355400:30:116:0127, цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, з метою будівництва авторемонтної майстерні та зміни цільового призначення земельної ділянки.» - 21.12.2020 року;

дата подання повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку та розміщення звіту про СЕО на офіційному веб – сайті Опішнянської ОТГ http://opishnya.gromada.org.ua/. - 22.01.2021 року, ( газети «Голос Зіньківщини» від 22.01.2021 р та «Нова година» від 20.01.2021 р.).

б) способи участі громадськості:

– надання письмових зауважень і пропозицій на адресу смт Опішня, вулиця Перемоги, будинок 3, Відділ містобудування, архітектури та цивільного захисту Виконавчого комітету Опішнянської  селищної ради з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00 та у  п’ятницю з 8.00 до 16.00. Посадова особа, відповідальна за забезпечення організації розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування, архітектури та цивільного захисту Виконавчого комітету Опішнянської ОТГ – Короткевич Вікторія Миколаївна., тел. (095 8370775).

в). дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань –

громадські слухання не проводяться через встановлення карантину та запровадження проти епідеміологічних заходів у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2 (постанова Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Відділ містобудування, архітектури та цивільного захисту Виконавчого комітету Опішнянської  ОТГ з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00 та у п’ятницю з 8.00 до 16.00 за адресою смт Опішня, вулиця Перемоги, будинок 3 та на офіційному веб-сайті Опішнянської ОТГ http://opishnya.gromada.org.ua/ та за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/1EkjYrXScNRbjljVfZkrlseyIEh8dAAwo/view?usp=sharing

Контактна особа – Короткевич Вікторія Миколаївна., тел. (095 8370775);

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій – Відділ містобудування, архітектури та цивільного захисту Виконавчого комітету Опішнянської  селищної ради з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00 та у  п’ятницю з 8.00 до 16.00 за адресою смт Опішня, вулиця Перемоги, будинок 3, електронна адреса –  opishnya.arh@gmail.com,  щопонеділка з 8.00 – 17.00 та у п’ятницю з 8.00 – 16.00. Зауваження та пропозиції до проекту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів з дня опублікування на офіційному веб – сайті Опішнянської ОТГ http://opishnya.gromada.org.ua/ з 22.01.2021 р. до 20.02.2021 року.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Офіційний веб – Опішнянської ОТГ http://opishnya.gromada.org.ua/;

Офіційний веб – сайт департаменту екології та природних ресурсів Полтавської облдержадміністрації http://www.eco-poltava.gov.ua/;

Офіційний веб – сайт департаменту охорони здоров’я  Полтавської облдержадміністрації http://uoz.gov.ua/

Звіт про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування містобудівного проекту «Детальний план частини території кварталу за адресою смт. Опішня, вул. Панаса Мирного, кадастровий номер земельної ділянки 5321355400:30:116:0127, цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, з метою будівництва авторемонтної майстерні та зміни цільового призначення земельної ділянки» оприлюднений 22.01.2021 року на офіційному веб – сайті Опішнянської ОТГ http://opishnya.gromada.org.ua/

Строк громадського обговорення та консультування становить 30 днів з дня оприлюднення повідомлення  і триває до 20.02.2021 року включно.

4) проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування - відсутня необхідність


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь