Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Дата: 17.12.2020 22:08
Кількість переглядів: 533

Фото без описуПовідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план частини території кварталу за адресою смт. Опішня, вул. Панаса Мирного, кадастровий номер земельної ділянки 5321355400:30:116:0127, цільове призначення – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, з метою будівництва авторемонтної майстерні та зміни цільового призначення земельної ділянки».

1) Детальний план території розробляється для частини території кварталу загальною площею 1,0 га, що знаходиться по вул. Панаса Мирного в смт Опішня Зіньківського району Полтавської області та має на меті деталізацію та уточнення положень Генерального плану, визначення планувальної структури та обґрунтування зміни цільового призначення земельної ділянки. Рішенням детального плану передбачається розмістити на ділянці проектування будівлі торгівельного призначення з авторемонтними майстернями, відкритий пост обслуговування транспорту, технічні приміщення, надвірну вбиральню, майданчик для відпочинку відвідувачів, майданчик для розміщення первинних засобів пожежогасіння, автостоянку для відвідувачів (майданчик для очікування). При цьому враховано раціональне розташування об’єктів нового будівництва відносно існуючих будівель і споруд та можливість здійснення їх інженерного забезпечення в межах території, що розглядається Детальним планом. Проектом розглянута територія в межах проектування та надані пропозиції щодо розміщення будівель і споруд в її межах з визначенням містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

2) Основні техніко-економічні показники:

- площа території в межах розробки детального плану – 1,000 га;

- площа ділянки об’єкту проектування – 0,150 га;

- площа забудови – 118,50 м2;

- площа озеленення – 554,50 м2;

- площа мощення тротуарною плиткою – 97,0  м2;

- площа асфальтобетонного покриття в межах ділянки – 740,0 м2,

- площа асфальтобетонного покриття за межами ділянки – 286,38 м2

 

3) Замовником містобудівної документації є Опішнянська селищна рада. Розробник проекту — ФОП Бородич Микола Васильович.

4) З проектом містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні Опішнянської селищної ради за адресою: 38164 Полтавська обл., Зіньківський район, смт Опішня, вул. Перемоги, 3, Відділ містобудування, архітектури та цивільного захисту та на сайті Опішнянської селищної ради – opishnya.gromada.org.ua (https://drive.google.com/drive/folders/1-FRHwy-3Df3EnZHfhE7LzUdTfB9M0o14?usp=sharing).

5) Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування, архітектури та цивільного захисту Виконавчого комітету Опішнянської селищної ради Короткевич Вікторія Миколаївна тел. (095)-83-70-775.

6) Обговорення проекту з поданням пропозицій триває 30 днів. Пропозиції приймаються у Відділі містобудування, архітектури та цивільного захисту Виконавчого комітету Опішнянської селищної ради за адресою, зазначеною вище та за електронною адресою: opishnya.arh@gmail.com. Початок прийому пропозицій — 18.12.2020р. Строк завершення прийому пропозицій 16.01.2021 р.

7) Громадські слухання не проводяться через встановлення карантину та запровадження проти епідеміологічних заходів у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2 (постанова Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь