Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

ФК "ВОРСКЛА-ОПІШНЯ" ОТРИМАВ ПОДАРУНКИ ВІД ПРАТ "НАФТОГАЗВИДОБУВАННЯ"

Дата: 17.04.2018 16:54
Кількість переглядів: 656

ПРАТ "Нафтогазвидобування" забезпечив гравців ФК "Ворскла-Опішня" м'ячами та спортивним інвентарем для тренування. І це не спонсорство, а подарунок, точніше гостинець до Великодня.

Чому організація, яка здійснює діяльність у селі Ковалівка Шишацького району, звернула увагу саме на наших хлопців, враховуючи той факт, що ті ніколи й нічого у неї не просили та зроду в поле зору не потрапляли? Це питання зацікавило не лише вас, а й мене. Відповідь на нього виявилася доволі простою: у ПРАТ "Нафтогазвидобування" працюють опішняни, які вболівають не лише за титуловані українські футбольні клуби, чи то пак, "Динамо", "Шахтар" або "Дніпро", а й переймаються долею єдиної у селищі команди "Ворскла-Опішня", спостерігають за її спортивним життям. А воно, як відомо всім та кожному, непросте, оскільки не сповнене достатнім фінансуванням та матеріально-технічним оснащенням. Тож, задля формування спортивної мотивації у гравців на результативні матчі опішнянські працівники ПРАТ "Нафтогазвидобування" звернулися до керівництва цієї організації з проханням допомогти футбольному клубу свого селища поповнитися м'ячами та інвентарем для тренувань - відмови не отримали.

Перефразую чужу думку: якщо нас, опішнян, щось і рухає вперед, то тільки наша слабкість, яку маємо ненавидіти і перетворювати в нашу силу.

Хлопці з ФК "Ворскла-Опішня" та місцева влада щиро вдячні очільникам ПРАТ "Нафтогазвидобування" та небайдужим, спортивно налаштованим, односельцям, які там працюють, за неочікувані подарунки.

До слова, навіть у царині дитячого футболу вимальовується потенціал. Показовим є товариський матч, який відбувся 4 квітня на базі спортивної школи селища Диканьки. Опішняни 8-10 років зіграли з місцевою командою та здобули довгоочікувану перемогу з рахунком 8:2. Цьому результату передували поразки та часи тривалого футбольного занепаду в селищі. Рецепти порятунку місцева влада почала шукати наприкінці 2017 та на початку 2018 років.

Ірина Гармаш, "Голос Опішні"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь