Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

В Центрі розвитку духовної культури селища Опішні відбувся концерт

Дата: 12.04.2018 11:50
Кількість переглядів: 747

Фото без опису"ЖИВУ ЗАРАДИ МУЗИКИ" - під такою назвою 24 лютого у Центрі розвитку духовної культури селища Опішні відбувся концерт, організований викладачем місцевої дитячої музичної школи Мариною Пиляй.

Від класики до сучасності - його різноплановість підкорила серця глядачів. Репертуар склали учнівські ансамблі "Смайл" (керівник Людмила Гажієнко) й "Веселка" (керівник Марина Пиляй) Опішнянської дитячої музичної школи у супроводі хореографічних колективів "Fashion dance" (керівник Марина Дейнека) Опішнянського будинку дитячої та юнацької творчості й "Респект" (керівник Людмила Гордієнко) Опішнянської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів.

Естетичне задоволення наростало з появою концертних номерів Марини Пиляй, Юлії Байрачної, Людмили Гажієнко та Юлії Свириди, викладачів Опішнянської дитячої музичної школи, які вкотре проявили свою творчість, вокальну майстерність та співочу манеру, властиву виконуваним ними творам.

Пісні Володимира Івасюка - те, що ніколи не виходить з моди. Кращі з них, зокрема "Водограй", "Я піду в далекі гори" та "Червона рута", лунали з уст опішнянських артистів концертного вечора. Зворушили душі глядачів присвяти матерям, Батьківщині, бійцям АТО, а також найближчим людям, які, на жаль, відійшли у вічність...

Серед поціновувачів музики у залі можна було побачити секретаря Опішнянської селищної ради Юлію Масюк та депутата Полтавської обласної ради Людмилу Овчаренко.

Закінчився концерт вдячними бурхливими оплесками, які разом з артистами приймали ведуча Наталія Канава та звукорежисер Володимир Бабенко.

Ірина Гармаш, "Голос Опішні"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь