Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

РІШЕННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 12.04.2018 11:45
Кількість переглядів: 504

Фото без опису21 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету Опішнянської селищної ради. На ньому було затверджено план заходів по святкуванню 8 березня, скоординовано проведення Шевченківських читань, зареєстровано Громадське формування з охорони громадського порядку "Опішнянська Варта" та погоджено його Статут, надано дозвіл Спілці рибалок Опішні на обпилювання семи аварійних верб, що ростуть уздовж греблі центрального ставка, задоволено прохання жителів села Васьки про встановлення знаків "Васьки" на в'їзді та виїзді з населеного пункту. Окрім цього, ТОВ "Опішнянський ринок" по вулиці Нафтовиків виділено 30 кв. м земельної ділянки на облаштування паркувальних місць для осіб з інвалідністю. А ще вирішено очистити територію селища від дерев, уражених омелою.

До слова, пільги на безкоштовне паркування та зберігання транспортних засобів поширені для всіх осіб з інвалідністю, а не тільки з ураженням опорно-рухового апарату. Таку постанову прийняв Кабмін.

"Опішнянську Варту" перед членами виконкому представляв її керівник Руслан Заголовацький. Він наголосив на тому, що для ефективного патрулювання вулиць селища потрібно залучати батьківські комітети, які функціонують при школах. А також висловив прикрість, що діючі місцеві козацькі осередки не квапляться долучатися до справи "вартових" з охорони порядку в Опішні.

Ірина Гармаш, "Голос Опішні"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь