Опішнянська громада

Полтавська область, Полтавський район

ОПІШНЯНИ ТА "ФЕЛЬДМАН-ЕКОПАРК"

Дата: 05.06.2018 10:19
Кількість переглядів: 668

Нещодавно вихованці агітбригади “Зелений патруль” Опішнянського БДтаЮТ відвідали один з об’єктів природно-заповідного фонду України: регіональний ландшафтний парк “Фельдман — Екопарк”, що знаходиться у Дергачівському районі, Харківської області.

Це просто фантастичне місце! З одного боку — це ліс, з іншого — зоопарк, а ще з іншого — зона Фото без описурозваг. А унікальність його полягає в тому, що ці три компоненти гармонійно пов’язані і доповнюють один одного. Перебування в екопарку нас приємно вразило. Адже в ньому є все: дика природа, тварини, рослини, водойма, багато цікавих скульптур, місце для кінної їзди, зона відпочинку і розваг для дорослих та дітей. На його території ростуть 6 видів місцевих рослин та 18 видів тварин занесених у Червону книгу України; 5 видів тварин, що увійшли до Європейського червоного списку. Загалом зоопарк екопарку налічує близько 2000 тварин. Все це розміщено на площі 140,5 га. Діти мали змогу не тільки подивитися на тварин, а й погодувати та погладити так звану “тактильну групу тварин”, розважитись на центральній алеї та відпочити у затишних альтанках.

Отже, якщо Ви: - прибічник яскравого та активного відпочинку на природі;

якщо Ви: - хочете зарядитись позитивною енергією;

якщо Ви: - бажаєте відчути єднання з природою;

тоді ми однозначно радимо Вам відвідати екопарк Фельдмана, під час перебування в якому Ви гарантовано забудете про свої проблеми та негаразди.

Ця поїздка стала можливою лише за допомоги небайдужих жителів селища: Андрія Жиденка, Світлани Лоскот, Михайла Бабича, Олександра Гурина, Максима Мальченка, Олега Лоскота, Руслана Заголовацького, Олександра Федоші. В народі говорять, що “добра людина — це щаслива людина” і “доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає”. Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу. Роблять — це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Ваша допомога на підтримку та заохочення дітей — це внесок у розвиток майбутнього покоління. Адже саме діти - це той найдорожчий скарб, який ми маємо, наша гордість, надія та опора.

Зі щирими побажаннями здоров’я, благополуччя та
удачі агітбригада “Зелений патруль” та її керівник Наталія Кардаш



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь